Folositi unealta din aceasta pagina pentru a crea simulari virtuale ale culorilor aplicabile in interior, la dormitoare, livinguri si bucatarii. Vizualizati astfel combinatiile de culori pe care le puteti aplica in interiorul casei / apartamentului si alegeti ce va reprezinta cel mai bine. Mii de culori pentru vopselele lavabile sunt disponibile prin tehnologia de mixare vopsele Kraft din incinta Radical Grup Depozit Gara.

Simulatorul de mai jos va permite combinarea culorilor mobilierului, peretilor si tavanelor, in mediul virtual, astfel incat sa vedeti cum va arata fiecare incapere si sa alegeti cea mai buna combinatie pentru casa dumneavoastra. In partea de sus a simulatorului vor fi afisate culorile alese pentru pereti si tavane alaturi de codurile lor specifice. Copiati aceste coduri si prezentati-le la Radical Grup Depozit Gara Vaslui si un consultant va va crea pe loc vopselele Kraft in culorile dorite.


Atentie! Intre nuantele de pe monitorul dumneavoastra si cele reale pot sa apara mici diferente cauzate de calibrarea monitorului. Pentru o informare corecta va rugam sa consultati cartela de culori disponibila in magazinele Radical Grup.