Folositi unealta din aceasta pagina pentru a crea simulari virtuale ale culorilor aplicabile in exterior, la case, vile, blocuri sau hoteluri, precum si la interior in dormitoare, livinguri si bucatarii. Vizualizati combinatiile de culori pe care le puteti aplica in exteriorul si interiorul interiorul casei si alegeti ce va reprezinta cel mai bine. Sute de culori pentru vopselele lavabile sunt disponibile prin tehnologia de mixare vopsele Policolor din incinta Radical Grup Depozit Moara Grecilor si Radical Grup Magazin Buium.

Simulatorul de mai jos va permite combinarea culorilor pentru exteriorul sau interiorul cladirilor, in mediul virtual, astfel incat sa vedeti cum va arata cladirea si fiecare incapere si sa alegeti cea mai buna combinatie pentru casa dumneavoastra. Pur si simplu selectati o culoare, click pe ea (mentineti click-ul pe culoare) si trageti-o peste perete unde doriti sa o aplicati. In partea de dreapta-jos a simulatorului vor fi afisate culorile alese alaturi de codurile lor specifice. Copiati aceste coduri si prezentati-le la Radical Grup Depozit Moara Grecilor sau Radical Grup Magazin Buium si un consultant va va crea pe loc vopselele Policolor in culorile dorite.


Atentie! Intre nuantele de pe monitorul dumneavoastra si cele reale pot sa apara mici diferente cauzate de calibrarea monitorului. Pentru o informare corecta va rugam sa consultati cartela de culori disponibila in magazinele Radical Grup.