Radical Grup ofera clientilor sai o gama de servicii menita sa completeze experienta cumparaturilor de materiale de constructii si amenajari interioare.

Livrare Marfa

Radical Grup ofera transport la domiciliu pentru toate cumparaturile realizate in depozitele si magazinele proprii. Pur si simplu realizati comanda intr-una din locatiile Radical Grup si veti primi marfurile livrate la domiciliu sau orice alta adresa dorita.

 

Solutii de Finantare

Cumparati astazi si platiti mai tarziu. Prin serviciile de finantare disponibile, Radical Grup ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona marfuri prin sistem credit incepand cu dobanda 0. Cereti mai multe detalii in punctele de vanzare Radical Grup.

 

Mixare Vopsele

Cu totii suntem diferiti, asa ca Radical Grup intampina nevoile fiecarui client in materie de preferinte. Cu tehnologia de mixare vopsele disponibila in toate locatiile Radical Grup, obtinerea nuantei dorite pentru vopsele nu mai este un moft.

 

Consultanta Gratuita

Intelegem ca anumite elemente din domeniul constructiilor, instalatiilor sau amenajarilor interioare pot fi necunscute clientilor nostri. De aceea personalul Radical Grup va sta la dispozitie pentru orice intrebari din domeniu si sugestii.

 

Betoane

Statia de Betoane a Radical Grup si auto-betonierele proprii si pompele de beton asigura productia si transportul de betoane conform cerintelor clientilor.