Prezenta politica de confidentialitate stabileste modul in care website-ul www.RadicalGrup.com foloseste si protejeaza orice informatie oferita de dumneavoastra atunci cand utilizati site-ul web.

RadicalGrup.com ar putea schimba ocazional aceasta politica prin actualizarea acestei pagini. Este recomandat sa consultați periodic aceasta sectiune pentru a va asigura că sunteti de acord cu schimbarile ce pot aparea. Prezenta politica se aplică efectiv incepând cu luna Mai 2018.

I. Ce colectam

Website-ul www.radicalgrup.com colecteaza urmatoarele informatii generale folosite pentru statisticile de utilizare:

  • numar de utilizatori pe website
  • numar de pagini vizualizate
  • timp petrecut pe website
  • pagini vizualizate
  • informatii geografice ale utilizatorilor (Tara, Regiune, Localitate) din care se acceseaza website-ul
  • informatii de sistem ale utilizatorilor (tip dispozitiv folosit, sistem de operare, tip browser)

Prin formularul de contact disponibil in website-ul RadicalGrup.com colectam informatiile oferite de persoana care ne contacteaza, acestea fiind nume, adresa email, numar de telefon si mesajul trimis.

II. Ce facem cu aceste informatii

Suntem dedicati pastrarii confidentialitatii utilizatorilor nostri. Astfel, informatiile statistice colectate sunt generale, fara a fi legate de date cu caracter privat precum nume, email, telefon sau orice alte identificator personal. Datele statistice sunt folosite pur si simplu pentru imbunatatirea serviciilor oferite de website-ul RadicalGrup.com precum si de firma ca ansamblu. Prin datele colectate putem identifica eventuale probleme ale website-ului, produse si servicii de care utilizatorii nostri sunt interesati.

Aceste informatii generale sunt disponibile in sistemul statistic Google Analytics pentru o perioada de 6 luni, dupa care sunt sterse irevocabil. Informatiile colectate de serviciul Google Analytics sunt salvate si protejate in spatele unei conexiuni sigure sub format https care encripteaza datele transmise pe Internet astfel incat sa nu poate fi citite de un actor tert.

Datele din formularul de contact sunt transmise pe email catre o adresa gestionata de RadicalGrup.com. Informatiile completate in formular nu sunt stocate in website-ul www.radicalgrup.com. Adresa de email catre care se trimite mesajul este accesibila de catre departamentul Relatii Clienti din cadrul Radical Grup, care va folosi aceste cereri primite pentru a raspunde prin email/telefon fiecarei persoane care ne-a contactat. Informatiile de contact nu sunt stocate in alte baze de date si nu vor fi incluse in nici un fel de liste de marketing sau cu alt scop.

III. Fisierele Cookie

Fisierele Cookie sunt mici fisiere folosite de fiecare website de pe Internet pentru scopuri diverse. Fisierele setate prin intermediul www.radicalgrup.com sunt doar pentru scopuri statistice, exemplificate la punctul I. Aceste fisiere au formatul „ga_” si sunt setate de serviciul tert Google Analytics folosit in aceste scopuri de prelucare a datelor statistice. Mai multe informatii legate de politica de confidentialitate a Google Analytics pot fi gasite pe analytics.google.com

IV. Linkuri catre Terte Website-uri

Site-ul nostru poate contine link-uri catre alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odata ce ati folosit aceste link-uri pentru a parasi site-ul nostru, retineti faptul ca nu avem niciun control asupra celorlalte site-uri. Asadar, nu putem fi raspunzatori pentru protectia si confidențialitatea oricaror informatii pe care le furnizati atunci in vizitati astfel de site-uri, iar aceste site-uri nu sunt guvernate de declaratia de confidentialitate.

Radical Grup™ este o Marca Inregistrata a Radical Grup SRL, Vaslui, Romania. Compania Radical Grup SRL este inregistrata la ANPC Romania in scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal.