Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Top 9 unelte pentru mesterii incepatori

Atunci când vine vorba de schimbarea unui robinet, schimbarea bateriei sau altor defecțiuni casnice, acest ghid de unelte te poate ajuta în aproape orice problemă. Dacă ești începător și nu știi de ce unelte ai nevoie în casă ta, atunci noi te vom ajuta. Iată topul nostru de unelte pentru meșterii începători sau pentru toți cei care doresc să aibe un set de unelte atunci când apare o problemă minoră în casă lor. Meșterii noștri au selectat 9 cele mai importante unelte pe care ar trebui să le ai în trusa ta din casă. Pentru a cumpără aceste  unelte la promoție, vizitați magazinul RadicalGrup.

 

 

 

  1. Ciocan-Cel mai bine e să alegi un ciocan ușor, în jur de 300-400g, cu mânerul de cauciuc și cu capul fix.
  2. Șurubelnițe-Ca să nu ai probleme cu infiletarea unui șurub, trebuie să ai la îndemână vreo 3-4 tipuri de șurubelnițe deoarece o singură surubelninta nu se poate potrivi la toate tipurile de șuruburi. Pentru început cel mai bine e să optați pentru șurubelnițe cu vârfuri metalice și cu lame interșanjabile pentru șuruburi cu cap crestat sau în cruce
  3. Patent-Ca să alegi un patent ușor de utilizat poți să optezi pentru un model cu mâner izolat. Cu acest model poți efectua operațiuni de strângere a diferitelor piese sau tăierea sârmelor.
  4. Cheie Reglabilă-Această cheie este o unealtă din oțel inoxidabila și se adaptează la aproape orice piuliță. Gura acestei chei este reglabilă și se poate îndepărta până la 40 de mm. Cu această unelta poți ajunge în locurile greu accesibile din casa ta.
  5. Ferăstrău-Dacă ai de gând să îți cumperi un ferăstrău optează pentru unu cu lamă universală. Această lamă este bună pentru cei începători și poți tăia diferite materiale: lemn metal etc.
  6. Cutter-Acest tip de cuțit cu lamă retractabila o să te ajute la decupări de materiale destul de variate. Cel mai important e să ai un pachet cu lame de schimb.
  7. Banda Adezivă-Cel mai important e să alegi o bandă adeziva izolatoare și să o poți folosi și la izolarea contactelor electrice.
  8. Lanterna-Foarte importantă atunci când vine o pană de curent sau atunci când trebuie să lucrezi într-un loc foarte întunecat. Sfatul nostru e să alegi un model destul de simplu pe care să îl agăți pentru a avea mâinile libere pentru lucru
  9. Mănuși și Ochelari de Protecție-Dacă ești începător sau expert tot trebuie să îți iei măsuri de protecție atunci când lucrezi la vreun proiect. Mănușile te vor feri de tăieturi sau înțepături în obiecte tăioase iar ochelarii îți vor proteja ochii de diferite pericole sau accidente.

Acestea sunt cele mai importante unelte  indispensibile unei locuințe. Te invităm să citești și ghidul de unelte pentru tâmplărie