Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Pregatirea si aplicarea tapetului pe perete.

Alegerea tapetului se face in functie de destinatia incaperii (bucatarie, camera de zi, dormitor etc.). Tapetul ofera o gama foarte larga de palete diversificate si cu multe modele la alegerea fiecaruia. Vom face acest ghid pentru cei care doresc sa imbrace peretii in tapet.

Pentru inceput trebuie sa pregatiti peretii pentru a putea sa aplicati tapetul, asigurati-va ca peretii sunt curati , sanatosi , netezi si plani. Dupa ce ati realizat curatarea si verificarea peretelui trebuie sa alegeti adezivul pe care il aplicati pe tapet. Alegerea adezivului se face in functie de tapet asa ca nu utilizati orice adeziv deoarece riscati sa se dezlipeasca foarte rapid. Puteti intreba un cunoscator ce adeziv sa folositi in functie de tapetul pe care vreti sa il aplicati.

Uneltele necesare pentru a aplica tapetul pe un perete le gasiti in magazinele noastre Radical Grup:

  • perie pentru tapet
  • foarfece
  • creion
  • cutter
  • fir cu plumb sau rigla
  • nivela cu bula

Acum puteti incepe sa decupati toate fasiile pentru a nu pierde timp la aplicare. Sfatul nostru e sa lasati cate 5 cm la partea de sus si 5 cm la partea de jos pentru a efectua ajustarile necesare.

Dupa ce ati decupat puneti o fasie pe masa si aplicati adeziv din belsug si uniform cu o pensula, incepeti de la mijloc si mergeti catre extremitati.

La aplicare trebuie sa trasati o linie de pornire perfect verticala. Puteti utiliza un fir cu plumb sau o rigla si o nivela cu bula. Marcati pe perete cu creionul pe toata inaltimea peretelui pentru a ghida aplicarea.

Acum tot ce trebuie sa faceti este de a aplica prima fasie pe care ati pregatit-o. Fasia se tine de colturi si se aplica in partea de sus a pereteluie, depilati partea a doua a fasiei.

Dupa ce ati aplicat tapetul trebuie sa neteziti suprafata de sus in jos. Ca sa faceti acest lucru folositi o perie pentru tapet.

La ferestre luati un foarfec si cu varful lui efectuati micile decupaje necesare pentru a evita ca tapetul sa se destrame. Iar la plafon puteti sa desprindeti usor tapetul si sa taiati cu foarfecul surplusul de tapet. Aplicati repede inapoi dupa ce ati efectuat modificarile si stergeti repede surplusul de adeziv.

In final trebuie sa neteziti suprafata si sa treceti din nou cu peria pentru a inlatura micile imperfectiuni. Insistati asupra partilor pe care le-ati decupat anterior. Faceti acelasi lucru si pentru restu fasiilor.

After her passing, I basically ate my way through my grief. cialis 20mg The doctor was very understanding of my circumstances and prescribed Saxenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.