Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Îngrijirea eficienta a instalațiilor sanitare oferite de magazinul Radical Grup

Multe studii au demonstrat ca cei mai mulți microbi se ascund în baie și de aceea îngrijirea instalațiilor sanitare din case necesita o prioritate. În articolul de astăzi va vom prezenta câteva moduri de a îngriji instalațiile sanitare. Dacă dorești sa achiziționezi articole sanitare la o calitate superioara vizitează depozitul Radical Grup. Aici vei găsi toate instalațiile sanitare la preturi speciale.

Ghid recomandat pentru curățenia instalațiilor sanitare

Atunci când pornim acest proces de curățenie în baie unde majoritatea produselor sanitare își au locul, trebuie sa avem în vedere următoarele etape:

Primul lucru pe care trebuie sa îl faci este acela de a matura/șterge cu o laveta firele de par de pe gresie, faianța sau alte obiecte sanitare pe care le ai în baia ta.
Cel mai important este sa începi curățenia cu partea de sus, deoarece multe microorganisme vor cădea pe gresie sau pe obiectele aflate mai jos lăsând la final gresia.
Pentru a da o strălucire obiectelor sanitare cum ar fi: chiuveta, dusul, bateriile etc. se va folosi o soluție de pulverizare. Atenție soluția trebuie sa fie una de calitate pentru a oferi o strălucire de lunga durata a obiectelor sanitare. Trebuie sa citești cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj deoarece sunt multe soluții pe piața care pot afecta instalații sanitare. După pulverizare se așteaptă circa 10 min ca soluția sa își facă efectul iar după se poate șterge cu un burete umed oferind astfel o strălucire de lunga durata.

Vasul de WC necesita o atenție sporita deoarece acolo sunt cele mai multe microorganisme dăunătoare. Pentru a curata wc-ul trebuie sa folosiți prafuri abrazive pe care le găsești în magazine, pentru a elimina impuritățile. Se freacă cu o perie foarte bine iar după se poate turna dezinfectant eliminând orice urma de bacterii.

Un alt obiect foarte important este chiuveta care necesita o atenție sporita. Chiuveta se poate clăti cu apa si cu ajutorul produselor speciale de curățat. Se verifica scurgerea deoarece acolo se aduna cele mai multe bacterii. Se poate folosi un praf special care dizolva impuritățile adunate în jurul scurgerii. Dacă nu aveți la dispoziție produse speciale pentru a curata chiuveta se pot folosi produse din bucătărie. O combinație dintre oțet, bicarbonat de sodiu și lămâie ajuta la îndepărtarea petelor și oferă strălucire obiectelor sanitare.

Îngrijirea căzii se poate face cu ajutorul produselor speciale de curățat cazi deoarece este foarte sensibilă și trebuie sa ne alegem cu grijă soluțiile pentru curățat. Un sfat ar fi să nu lăsam produsele cosmetice pe marginea căzii deoarece pot distruge stratul de smalț din cada. Un alt sfat este sa nu folosești produsele acide deoarece distruge cada și rămân pete care nu se mai scot.

Acesta a fost ghidul nostru pentru curățarea instalațiilor sanitare. Toate produsele de curățat dar și instalațiile sanitare se pot găsi în magazinele Radical Grup la prețuri speciale.

You have entered an incorrect email address. where to buy viagra in malaysia J shoulder elbow surg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.