Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Montarea Ferestrelor din PVC

Daca aveti de gand sa alegeti o fereastra din PVC veti dispune de un material inalterabil, iar curatarea se face foarte usor doar cu un burete. Cea mai desa culoare pe care o s-o intalniti este culoarea alba, iar aceasta fereastra se adapteaza perfect la orice stil de arhitectura. Sfatul nostru atunci cand vine vorba de a alege o fereastra din PVC este acela de a opta pentru un model ranforsat cu un cadru metalic. Adica un profil din otel tratat dublu, adica la acest model veti avea o rigiditate la canturi si zavorarea si este mai eficienta la inchidere. De fapt este vorba de o fereastra din otel, complet imbracata in PVC.

Ferestrele din aluminiu le gasiti frecvent in constructiile contemporane dar ele se pot adapta si in constructiile vechi. La aceste ferestre se poate sa aveti posibilitatea de a alege culorile si cu aceste ferestre puteti realiza un cadru estetic dar si performant.

In continuare vom vorbi despre montarea unei ferestre de PVC fara a face lucrari de zidarie complicate.

Montarea unei fereste de PVC se face in 6 pasi:

-Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este acela de a demonta canaturile. Trebuie sa luati dimensiunile pentru fabricarea pe masura a noii ferestre.

-Urmatorul lucru este acela de a controla fixarea cadrului existent. Asigurati etanseitatea vechiului toc si demontati balamalele pentru a pune noul cadru.

-Urmatoarea etapa este aceea de a orienta noul cadru de PVC. Asigurati etanseitatea cu silicon iar dupa ce ati facut acest lucru imbucati ansamblul si verificati perpendicularitatea.

-In etapa a 4 a trebuie sa fixati noul cadru pe vechiul cadru de lemn cu ajutorul unor suruburi speciale. Noi va recomandam sa mentineti distanta de 30 cm pentru fiecare surub.

-In urmatoarea etapa trebuie sa montati cadrele de jur imprejur pentru a masca vechiul cadru de lemn si asigurati etanseitatea cu un mastic de silicon.

-Iar in final puteti trece la finisajele exterioare, cu sau fara bare in cruce.

In zilele noastre noua fereastra din PVC este dotata cu geamuri duble si cu un dublu rost periferic la inchiderea batantilor. De aceea cea mai buna varianta pentru ferestre sunt cele din PVC.

Toate materialele necesare le gasiti in magazinele noastre RadicalGrup. Aici veti gasi tot ce va trebuie pentru orice proiect la un pret foarte scazut.

We advise you to read the manual closely before using the pill. cialis drug If side effects occur, you should consult a doctor as soon as possible.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.