Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

De ce unelte are nevoie un tamplar.

In acest ghid veti gasi principalele unelte pe care un tamplar ar trebui sa le achizitione pentru a efectua diferite lucrari de tamplarie. Cand vine vorba de tamplarie trebuie neaparat sa alegem uneltele potrivite la un pret scazut, de aceea in magazinele Radical Grup veti gasi aceste unelte la un pret special pentru a va continua proiectele de tamplarie. In continuare va vom prezenta produsele necesare.

  1. Ferastrau coada de vulpe. Acest ferestrau are o lama metalica lunga care permite taierea scandurilor sau a altor obiecte din lemn. Sfatul nostru este va achizitionati un asemenea produs cu dinti caliti deoarece nu mai este nevoie sa il ascutiti.
  2. Ferastrau pentru gauri. Este un ferastrau mic cu o lama ingusta pentru a taia scandurile subtiri.
  3. Ferastrau cu sina. Cu acest ferastrau veti taia scandurile subtiri sau sipci cu o precizie foarte exacta.
  4. Ciocan de lemn. Acest ciocan il puteti utiliza asupra pieselor de lemn sau a obiectelor ce sunt afectate de un ciocan cu cap de fier. Alegeti un ciocan de lemn cu capul prins in cercuri deoarece alte modele ce nu au capul prin in cercuri pot crapa.
  5. Dalta pentru lemne. Aceasta ustensila este folosita pentru a scobi locasurile unde am putea monta balamale, zavoare etc. Puteti alege cateva modele cu mai multe latimi de lame.
  6. Coarba. Este o unealta care este indispensibila deoarece este folosita pentru a gauri lemnul. Recomandam sa achizitionati o coarba cu clichet pentru a permite folosirea ei in orice pozitie, inclusiv la colturi.
  7. Rindea. Unealta ce serveste la netezirea lemnuluui. Alegeti modelul metalic deoarece este foarte usor de reglat fata de modelul din lemn.
  8. Menghine. Puteti sa alegeti o menghine mai mare cam 30-50 cm, sa fie suficient pentru strangerea pieselor obisnuite. Pentru usi, mese ar trebui o menghine de 1m. Sfatul nostru este sa alegeti menghinile din lemn pentru a fi mai usor de manipulat.
  9. Raspel. Este o unealta din otel cu zimti ascutiti, este utilizata la fasonarea lemnului, metalelor moi, cauciuc etc. Aceasta piesa poate smulge fibrele lemnului si de aceea este recomandat ca dupa ce ati folosit raspelul sa folositi pe suprafata o rindea pentru a netezi locul.

Acestea ar fi cele mai importante unelte pentru a efectua lucrari de tamplarie. Verifica si ce uneltele sunt perfecte pentru zugravit.

Because the immunosuppressant medications. vgrmalaysia Boys tend to act as a flush solution in the behavior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.