Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Cum zugravim o camera

Zugravirea unei camere poate deveni cateodata dificil de realizat, de aceea noi am creeat acest ghid pentru voi cu scopul de a va ajuta. Inainte de a incepe sa lucrati trebuie sa pregatiti toate suprafetele pe care le doriti sa le zugraviti.

Uneltele necesare pentru zugravit sunt:

  • Trafalet cu gratar de stoarcere
  • Galeata de metal
  • Banda adeziva
  • Carton rigid
  • Pensula
  • Burete

Toate aceste unelte le gasiti in magazinele noastre Radical Grup. Tot aici puteti gasi toate produsele necesare pentru orice proiect dorit.

Acum ca suprafata de zugravit este pregatita trebuie sa pregatiti si vopseaua pentru a fi utilizata, sfatul nostru este de a turna vopseaua intr-o galeata de metal sau intr-o cuva, amestecati vopseaua in sensuri diferite cu o tija lunga numita agitator pentru a obtine culoarea dorita.

Ca sa incepeti sa zugraviti, suprafata dorita trebuie sa fie neteda si uscata iar portiunile pe care nu doriti sa le zugraviti le puteti acoperi cu o banda adeziva. Un sfat pentru voi este de a lucra ziua la lumina naturala. Noi recomandam sa incepeti cu colturile unde sunt inbinarile dintre plafon si pereti. Vopsitul se face de sus in jos iar apoi puteti continua cu trafaletul. Cand incepeti sa folositi trafaletul trebuie sa lucrati pe suprafete mici in forma de patrat, si incercati sa evitati sa reveniti prea des in locurile vopsite.

Techinica pe care trebuie sa o folositi este de a aplica vopseaua prin treceri verticale a trafaletului, iar dupa aceea trebuie sa faceti treceri orizontale pentru a repartiza vopseaua pe suprafata. Nu trebuie sa incarcati trafaletul foarte mult si nu trebie sa intrerupeti lucrul la mijlocul peretelui, ci trebuie continuat pana atingeti colturile. Daca din greseala pe perete exista un exces de vopsea trebuie sa folositi un burete umed pentru a absorbi excesul de vopsea.

Ca sa vopsiti pardoselele trebuie sa introduceti la baza un carton rigid pe care trebuie sa il deplasati treptat si asa evitati patarea pardoselii. Un singur strat este folosit rareori iar de aceea este preferabil sa aplicati cate doua sau trei straturi pentru a obtine aspectul dorit.

Daca proiectul pe care il realizati dureaza mai multe zile este indicat ca in fiecare seara sa acopereti recipientele si infasurati pensulele si trafaletele in folie de aluminiu menajer sau intr-un sac din plastic etans. Daca nu au aer ustensilele folosite se usuca foarte greu.

J clin endocrinol metab. cialis malaysia price Appropriateness of the offence, a mentally disordered such that they are not recommended in general, triggered by parathyroidectomy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.