Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Cum se face lacuirea lemnului in 4 pasi.

Acest ghid este despre lacuirea lemnului si uneltele necesare pe care le veti utiliza la aplicarea lacului pe suprafata
dorita. In zilele noastre lacurile sunt foarte usor de folosit deoarece industria solventilor a evoluat foarte mult, de aceea nu se mai foloseste alcool ci doar substante inodore. Lacurile moderne, cum am spus mai sus sunt foarte usor de folosit deoarece ustensilele se spala cu apa, ele permit realizarea a numeroase efecte cum ar fi: ceruit, periat, stralucitor etc. fara a uita gama de culori. Desi au aparut lacurile moderne vechea metoda inca mai exista, acea a lacului cu tampon(alcool). Lacurile moderne acum sunt foarte bine compuse din substante mai putin nocive si cu o eficienta ridicata. Vom vorbi in continuare de uneltele necesare pentru a lacui o bucata de lemn sau orice obiect din lemn doriti.

 

Uneltele necesare pentru lacuirea lemnului le puteti gasi in magazinele noastre RadicalGrup. Aici veti gasi toate produsele necesare pentru orice proiect.

  • Stofa de lana
  • Lana de otel extrafina
  • Smirghel fin
  • Pensula plata

Acum ca avem ustensilele trebuie sa ne apucam sa pregatim suprafata de lacuit. Cu smirghelul sau cu lana de otel se slefuieste suprafata si se curata de praf pentru a se aplica lacul. Atunci cand suprafata este foarte bine curata de impuritati putem incepe urmatoarea etapa.
Aplicarea lacului se face in 3, 4 sau 5 straturi depinde de cum doriti voi. Pentru a aplica lacul se foloseste pensula plata pentru a intinde lacul de-a lungul suprafetei. Aici trebuie sa fiti foarte atenti deoarece nu este indicat sa aveti diferente de strat de lac pe suprafata pe care lucrati.
Daca doriti sa reglati stralucirea lacului folositi lana de otel cerata. De exemplu daca lacul straluceste prea exagerat, atunci apucati bucata de lana de otel si o imbibati in ceara de parchet pura. Dupa ce ati facut lucrul aceste trebuie sa frecati toata suprafata cu miscari lente si regulate.
In final trebuie sa lustruim obiectul pe care l-am lacuit dar intai se lasa se se usuce ceara. Dupa ce ceara s-a uscat luati bucata de stofa si incepeti sa frecati suprafata. Acest material o sa ofere lacului o lustruire delicata.

The goal was to have a lower score, which indicates that people have had fewer and less severe symptoms of BPH. vgrmalaysia The studies looked at people with BPH who took Cialis or a placebo treatment with no active drug.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.