Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Cele mai bune materiale de constructii

In acest ghid vom vorbi despre cele mai bune materiale de construcii dar si substitutii pentru materialele scumpe. Cu aceste substitutii veti putea realiza constructii foarte solide.

 

 

 

Primul material ales este Piatra. Acest material de constructii este foarte rezistent la ger si se gaseste sub diferite forme:

  1. Piatra in stare bruta este folosita de adesea ori pentru constructii rustice sau pentru a da un design placut casei tale
  2. Piatra cioplita sau taiata in blocuri este folosita pentru pereti si fatade.
  3. Piatra taiata in dale patrate este folosita mai mult pentru pardosele sau pentru peretii din beton.

Urmatorul materiale pe care l-am ales noi este caramida. Acest material este fabricat din argila arsa in cuptoare. Trebuie sa fiti atenti deoarece culoarea acestor materiale depinde de calitatea argilei sau ce fel de tip de ardere a avut. In continuare vom vorbi despre cele mai utilizate tipuri de caramizi.

  1. Caramizi pline simple. Sunt folosite pentru a construi pereti si se pot placa cu ipsos, ciment sau tencuiala.
  2. Caramizi pline decorative. Aceste elemente decorative sunt obtinute in cuptor si au dimensiuni standard (5,4 x 10,5 x 22 cm). Ele sunt folosite pentru ferestre sau pentru stalpi.
  3. Caramizi refractare. Sunt folosite pentru semineuri, gratare, cuptoare. Ele sunt concepute ca sa reziste la temperaturi ridicate.
  4. Caramizi pline perforate. Acest tip de caramida este folosit in principal la reducerea greutatii structurilor.
  5. Caramizi pentru rigips. Sunt folosite pentru a realiza peretii despartitori sau la dublarea peretilor.
  6. Caramizi pentru rigips „format mare”. Ele sunt utilizate tot pentru a creea peretii desparititori. Avantajul lor este ca poti constru mai rapid cu acest format de caramida.
  7. Caramizi cu goluri. Sunt utilizate pentru construirea peretilor despartitori, exteriori si interiori.

Ultimul material pe care il vom descrie este placa de ipsos. Placa de ipsos permite montarea rapida a peretilor despartitori sau pentru plafoane. Aceste placi se pot taia cu ferastraul apoi se pot monta cu suburi in locul dorit pe o structura de lemn sau metal. Dimensiunile generale sunt de 1,20 x 2,50.

Toate produse le puteti gasi in magazinele noastre Radical Grup la un pret special. Aici vei gasi toate produsele necesare pentru orice proiect pe care doresti sa il faci.

 

 

Your doctor may prescribe a medicine to take every day that suppresses acid production in your stomach. viagra pills Proton pump inhibitors are very effective in the majority of people who have troublesome heartburn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.