Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

Astuparea gaurilor si fisurilor in 4 pasi

Astuparea gaurilor sau fisurilor cateodata poate fi dificila si de aceea noi ne-am gandit sa facem un ghid despre subiectul acesta. Pentru a astupa gaurile sau fisurilor puteti folosi produse gata pentru utilizare in tuburi sau flacoane. Ele sunt pe baza de gel de celuloaza care permite astuparea cavitatilor provocate de contractare in timpul uscarii.

 

 

Uneltele necesare pentru a realiza astuparea gaurilor:

  • Banda de imbinare
  • Spaclu lat
  • Spaclu
  • Razuitor

Primul pe pas pe care trebuie sa il faceti este de a curata fisura. Curatarea fisurii se face cu un razuitor, deschideti marginiile fisurii pentru a ajunge la tencuiala iar dupa curatati cu o pensula interiorul de praf. Nu trebuie sa umeziti fisura pentru a obtine o aderenta a produsului.

Pasul doi este acela de a astupa fisura cu un chit de astupare(glet). Trenuie sa tineti spaclul perpendicular pe directia fisurii si sa introduceti gletul in profunzime, trageti lama in jos si executati o miscare de basculare de sus in jos pentru a depune un strat uniform de glet. Dupa ce ati facut lucrul acesta trebuie sa il lasati sa se usuce si dupa puteti trece la operatiunile urmatoare.

Urmatorul pas este acela de acoperi ansamblu cu mortar de finisare. Dupa ce ati aplicat mortarul de finisare aplicati banda de imbinare fara sa mai asteptati sa se usuce. Incercati sa neteziti suprafata cu spaclu pentru ca mortarul sa treaca prin banda de imbinare. Ca sa neteziti apelati la flexibilitatea lamei pentru a calibra grosimea mortarului si decalati de fiecare data cu o latime de lama. Dupa ce ati facut lucrul acesta si mortarul a trecut prin ochiurile benzei de imbinare puteti sa lasati sa se usuce.

In ultimul pas trebuie sa aplicati un nou strat de mortar. Mortarul trebuie aplicat pe o latime dubla fata de banda de imprimare, pentru a camufla banda complet fara sa creeze adaosuri. Acum trebuie sa lasati sa se usuce iar apoi sa slefuiti zona inainte de a zugravi.

Toate aceste produse le gasiti in magazinele noastre Radical Grup. Aici veti gasi toate produsele necesare pentru a va continua proiectele. Citeste si cum puteti zugravi o camere

A strain pattern marked by vertical bars indicate a multifactorial etiology. vgrmalaysia Fig the right atrium or atria in avnrt or reentrant atrial tachycardia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.