Radical Grup

Locatii Husi

magazin online radical

4 Pasi pentru montarea parchetului flotant

Parchetul poate fi lipit sau flotant, fabricantii indicand in general metoda recomandata. Acest tip de montare se adreseaza parchetului subtire aplicat simplu pe pardoseala fara fixare. Acest tip de parchete au lamele imbinate si lipite intre ele. Inainte de a incepe sa montati parchetul trebuie sa demontati plintele existente. Totodata suprafata pe care se va aseza parchetul trebuie verificata si curatata iar daca gasiti adancituri ce depasesc 2mm trebuie sa le neteziti. Daca exista riscul de umeazeala puteti intinde o folie de polietilena, pentru ameliorarea izolatiei, acoperiti dupa aceea pelicula de plastic cu un material elastic.

Uneltele necesare pentru realizarea acestui proiect sunt:

  • rama metalica
  • ciocan
  • pana intermediara
  • ferastrau

Prima lama trebuie montata paralel cu peretele cel mai lung sau in sensul din care vine lumina. Nu uitati sa plasati cale de 7-8 mm intre lame si perete, sa respecctati aceste interstitiu de dilatare pe tot perimetrul incaperii. Plasati a doua lamela in prelungirea celei precedente si aplicati adeziv pe nut si imbinati lamela. Mentineti flaconul usor inclinat pentru a depune cat mai bine adezivul pe marginile superioare. Daca lama este prea lunga puteti sa o taiati.

Incepeti al doile rand cu bucata de lamela ramasa. Pe masura ce efectuati montajul, nu aliniati rosturile randurilor unul in prelungirea celuilat. Glisati lamela la locul ei. Imbinati-o cu ciocanul utilizand o pana intermediara pentru a proteja cantul lemnului. Puteti sa va urcati pe parchet pentru mai multa comoditate.

Spre final taiati ultimele lamele. Acest lucru il puteti face prin plasarea unei lamela pe penultimul rand si cu latura apasata de perete, trasati urma pentru taiere.

Iar in final trebuie sa glisati ultimele lamele piezis, dupa ce ati aplicat adeziv pe nut. Trebuie sa imbinati placile cu o rama metalica si cu un ciocan. Strangeti-le inspre celelalte lamele si respectati interstitiul dintre perete si parchet. Dupa terminarea montarii lasati adezivul sa se usuce timp de 24 de ore

Toate produsele necesare pentru a realiza acest proiect le puteti gasi in magazinele noastre Radical Grup la un pret special. Aici vei gasi toate produsele necesare pentru orice proiect pe care doresti sa il faci.

Quitting smoking: Research indicates a strong link between the intensity of cigarette smoking and the degree of erectile dysfunction. viagra price Stopping smoking can improve erectile function in many smokers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.