Radical Grup

Locatii Husi

Cum se face Mestere?

Sfaturi si idei de constructie si amenajari interioare de la mesterii Radical Grup. Multe amenajari si modificari pot fi facute in casa cu succes si pe cont propriu, reducand astfel costul de manopera. In aceasta sectiune veti gasi explicatii pas-cu-pas pentru diferite proiecte in care va puteti aventura singuri sau cu prieteni – tot ca va ramane este achizitionarea materialelor necesare, iar Radical Grup va sta la dispozitie cu orice materiale si unelte – verificati in stanga lista locatiilor magazinelor si depozitelor in care ne gasiti.

Cum nivelam corect pereții interiori ai casei? Sfaturi pentru începători.

Ca sa ai un perete bine văruit, trebuie prima data nivelată corect acea suprafață. Astăzi meșterii noștri de la radical grup au pregătit un ghid despre nivelarea corecta a pereților interiori ai casei. Acest ghid te va ajuta cu sfaturi pentru a nivelarea corect pereții și pentru a îndeplini cu succes acest proiect fără bătăi de cap. Noi am pregătit o lista de ustensile și materiale pe care le vei folosi în nivelarea pereților interior. Dacă nu deții aceste ustensile sau materiale vino în magazinele radical grup și angajații noștri te vor ajuta la achiziționarea acestora.

Continue reading

Pașii pe care trebuie sa ii urmam pentru a monta faianța. Ghidul complet.

În acest ghid meșterii radical grup te vor învăța cum sa montezi faianța în casa ta. Acest ghid complet de montare a faianței este destinat pentru cei care nu au experienta în acest domeniu. Cu acest ghid vei putea monta faianța fără bătăi de cap, iar proiectul tău va arata ca și cum ar fi lucrat de un profesionist. Primul lucru pe care trebuie sa îl facem este acela de a cumpăra instrumentele necesare pentru a începe acest proiect. Mai jos se afla o listă cu tot ce trebuie sa cumperi pentru ca proiectul acesta sa iasă cum trebuie.

Continue reading

Ce sunt PUZ – POT – CUT – PUG – PUD si cum se folosesc?

puz pot cutCu siguranta v-ati lovit de indicatori de tip PUZ, POT, CUT, PUG sau PUD cand ati cautat terenuri de vanzare pentru constructii. Acesti indicatori sunt importanti pentru orice dezvoltator, mic sau mare, intrucat ne spun ce se poate construi pe terenul in cauza. Desi sunt la moda in a fi prezentati in varii anunturi cu terenuri de vanzare, multi inca nu stiu semnificatia acestor indicatori. Mai jos va prezentam definitiile si cum se folosesc acesti indicatori pentru a intelege mai bine valoarea reala a unui teren achizitionat pentru a construi ceva pe el.

Continue reading

Pasii pe care trebuie urmati pentru renovarea locuintei

Atunci când apare în plan o investiți de genu acesta trebuie să luăm în calcul mai mulți factori. Cei mai importanți factori sunt aceia de a estima costul și stabilirea unui program de renovare. Dacă bugetul este limitat atunci un plan cât mai detaliat te va ajută în proiectul tău de renovare.

 

 

Continue reading

Îngrijirea eficienta a instalațiilor sanitare oferite de magazinul Radical Grup

Multe studii au demonstrat ca cei mai mulți microbi se ascund în baie și de aceea îngrijirea instalațiilor sanitare din case necesita o prioritate. În articolul de astăzi va vom prezenta câteva moduri de a îngriji instalațiile sanitare. Dacă dorești sa achiziționezi articole sanitare la o calitate superioara vizitează depozitul Radical Grup. Aici vei găsi toate instalațiile sanitare la preturi speciale.
Continue reading