Radical Grup

Locatii Husi

Cum se face Mestere?

Sfaturi si idei de constructie si amenajari interioare de la mesterii Radical Grup. Multe amenajari si modificari pot fi facute in casa cu succes si pe cont propriu, reducand astfel costul de manopera. In aceasta sectiune veti gasi explicatii pas-cu-pas pentru diferite proiecte in care va puteti aventura singuri sau cu prieteni – tot ca va ramane este achizitionarea materialelor necesare, iar Radical Grup va sta la dispozitie cu orice materiale si unelte – verificati in stanga lista locatiilor magazinelor si depozitelor in care ne gasiti.

Ce sunt PUZ – POT – CUT – PUG – PUD si cum se folosesc?

puz pot cutCu siguranta v-ati lovit de indicatori de tip PUZ, POT, CUT, PUG sau PUD cand ati cautat terenuri de vanzare pentru constructii. Acesti indicatori sunt importanti pentru orice dezvoltator, mic sau mare, intrucat ne spun ce se poate construi pe terenul in cauza. Desi sunt la moda in a fi prezentati in varii anunturi cu terenuri de vanzare, multi inca nu stiu semnificatia acestor indicatori. Mai jos va prezentam definitiile si cum se folosesc acesti indicatori pentru a intelege mai bine valoarea reala a unui teren achizitionat pentru a construi ceva pe el.

Continue reading

Pasii pe care trebuie urmati pentru renovarea locuintei

Atunci când apare în plan o investiți de genu acesta trebuie să luăm în calcul mai mulți factori. Cei mai importanți factori sunt aceia de a estima costul și stabilirea unui program de renovare. Dacă bugetul este limitat atunci un plan cât mai detaliat te va ajută în proiectul tău de renovare.

 

 

Continue reading

Îngrijirea eficienta a instalațiilor sanitare oferite de magazinul Radical Grup

Multe studii au demonstrat ca cei mai mulți microbi se ascund în baie și de aceea îngrijirea instalațiilor sanitare din case necesita o prioritate. În articolul de astăzi va vom prezenta câteva moduri de a îngriji instalațiile sanitare. Dacă dorești sa achiziționezi articole sanitare la o calitate superioara vizitează depozitul Radical Grup. Aici vei găsi toate instalațiile sanitare la preturi speciale.
Continue reading

Top 3 tipuri de garduri pentru casa ta.

Daca casa este gata si nu ai inspirație la construirea unui gard si ai nevoie de documentație noi te putem ajuta. Te întrebi daca ai nevoie de autorizație de construcție pentru a construi un gard, atunci răspunsul este da. Legislația din România prevede obținerea unei autorizație de ridicare a gardului chiar daca nu are fundație. Deci cel mai important lucru este de a obține o autorizație pentru acest proiect.

Continue reading

Top 9 unelte pentru mesterii incepatori

Atunci când vine vorba de schimbarea unui robinet, schimbarea bateriei sau altor defecțiuni casnice, acest ghid de unelte te poate ajuta în aproape orice problemă. Dacă ești începător și nu știi de ce unelte ai nevoie în casă ta, atunci noi te vom ajuta. Iată topul nostru de unelte pentru meșterii începători sau pentru toți cei care doresc să aibe un set de unelte atunci când apare o problemă minoră în casă lor. Meșterii noștri au selectat 9 cele mai importante unelte pe care ar trebui să le ai în trusa ta din casă. Pentru a cumpără aceste  unelte la promoție, vizitați magazinul RadicalGrup.

 

Continue reading